Kosten en vergoedingen

Als haptotherapeut in opleiding ben ik nog niet aangesloten bij de beroepsvereniging voor haptotherapeuten (VVH). Mijn consulten worden daardoor nog niet vergoed bij de zorgverzekeraar. Normaal kost een haptotherapieconsult rond de 85 euro, ik heb mijn tarief daarom aangepast, zodat het gereduceerde tarief in de buurt komt van de eigen bijdrage die je bij wel vergoedde zorg zou moeten betalen. In deze fase kunt u nu nog gebruik maken van het speciale tarief van 50 euro per consult van 60 min.

 

Omdat ik mijn certificaat voor het cursorische gedeelte van mijn opleiding heb behaald, kan ik een start maken met de opbouw van mijn praktijk. Ik sta onder supervisie van een docent van de opleiding.

 

Voor meer informatie neemt u contact op via het contactformulier of belt/what's appt u naar 06-472 66 539.